Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، داوود بحرینی: حادثه تلخ ساختمان متروپل در آبادان باعث هوشیاری همراه با ترس مردم و مسؤولین شده است و عملا زنگ خطر برای استفاده کنندگان و همچنین صاحبان و مسئولین صدور مجوزهای این ساختمان ها به صدا درآمده است. این زنگ خطر مسؤولین را آگاه و به تکاپو برای جلوگیری از وقوع احتمالی چنین حوادث مشابهی وادار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد وحیدی وزیر کشور نیز هشتم خرداد امسال با ابلاغ بخشنامه‌ای به شهرداری‌ها در خصوص شناسایی ساختمان‌های ناایمن و پرخطر هشدار داده بود. در این بخشنامه آمده  که مطابق با بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها در خصوص‌ عدم استفاده و بهره برداری از ساختمان‌های ناایمن هشدار‌های لازم را به صورت رسمی و با تعیین مهلت مقرر برای رفع خطر به مالک ابلاغ نموده و پس از پایان مهلت تعیین شده و عدم اقدام مالک به رفع خطر، شهرداری می‌بایست با هماهنگی مراجع قضایی برای جلوگیری از فعالیت و بهره برداری از این قبیل ساختمان‌ها اقدام نماید.

استان بوشهر هم در سالیان اخیر متروپل‌های زیادی دارد که در این سازه‌ها اصول ساختمانی رعایت نشده و یا اینکه بسیار قدیمی و فرسوده هستند و نیاز به بهسازی داشته که تا به امروز کمتر مورد توجه نبوده‌اند.

شناسایی ۳۰ ساختمان در حال ریزش در بوشهر

حسین حیدری شهردار بوشهر در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: در راستای ابلاغیه وزیر کشور، بیش از ۳۰ مورد از بناها و ساختمان‌های اولویت دار فاقد استحکام و در حال ریزش سطح شهر شناسایی شد که قبل از وقوع حادثه باید تمهیدات لازم و پیشگیری‌ها صورت بگیرد.

وی افزود: همچنین مقرر شده که ستاد مدیریت بحران شهرداری ضمن ارائه آموزش های لازم به دست اندرکاران، نسبت به پیشگیری و مقابله با بحران ها و حوادث و نیز توسعه تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز برای حوادث و سوانح احتمالی و همچنین هماهنگی با مراجع قضایی جهت صدور دستورات مقتضی اقدام نمایند.

مراقب متروپل‌های بوشهر باشیم

حیدر رفاهی، عضو شورای شهر بوشهر اظهار می کند: باید در شهر بوشهر شهرداری و نظام مهندسی نظارت جدی بر ساخت و سازها داشته باشند و در کمیسیون ماده صد ساخت و سازهای غیر مجاز با حکم تخریب مواجه شوند و مراقب باشیم حادثه‌ای مثل متروپل در بوشهر پیش نیاید.

وی عنوان کرد: در جهت جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز و حل مشکل شهروندان، شهرداری و اداره راه و شهرسازی با تعامل و هم اندیشی تراکم از ۶۰ درصد به ۷۰ درصد افزایش یابد، تا شاهد کم‌تر شدن تخلفات ساختمانی باشیم.

وام نوسازی مسکن در بافت فرسوده استان بوشهر

سید محمود دستغیبی مدیرکل راه و شهرسازی بوشهر گفت: سقف وام نوسازی مسکن در بافت فرسوده استان ۳۵۰ میلیون تومان و در باقی شهرها ۳۰۰ میلیون تومان است.

وی افزود: وام بدون سپرده‌گذاری است و فقط باید ملک در بافت فرسوده باشد سپس بانک مسکن این وام را پرداخت خواهد کرد، نرخ سود وام نیز بین ۹ تا ۱۲ درصد است. افراد به صورت مستقیم به سایت شرکت بازآفرینی شهری ایران و نشانی facility.udrc.ir  مراجعه کنند و آنجا فرآیند ثبت نام دریافت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده را پشت سر بگذارند.

به گزارش فارس، ابلاغ بخشنامه جدید وزارت کشور می‌تواند ساختمان های ناایمن زیادی را افشا کند و مردم نیز حق دارند از روند پگیری‌ها مطلع شوند؛ همچنین انتظار است مدیران شهرداری با همراهی دستگاه قضایی باید به طور ویژه برای تعیین و تکلیف این ساختمان‌ها گام بردارند.

گفتنی است تلاش خبرنگار فارس برای ارتباط و گفتگو با سازمان آتش‌نشانی بندر بوشهر بی نتیجه بوده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: متروپل بوشهر ساختمان فرسوده شهرداری بوشهر ریزش ساختمان بافت فرسوده ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۱۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویری از هشتاد سال قبل میدان شهرداری رشت

به گزارش تابناک، این میدان در تاریخ ۲۶ آذر ۱۳۵۶ با شمارهٔ ثبت ۱۵۱۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این میدان شامل بخش اصلی شهرداری، موزه پست و ساختمان قدیمی هتل ایران است که با برج ساعت خود به عنوان نماد شهر رشت شناخته می‌شود.

میدان شهرداری رشت، با ساختمان‌هایی به سبک معماری اروپای شرقی مربوط به دوره پهلوی اول است که در دوره قاجار به دلیل وجود عمارات دیوانی رشت به «میدان درب دیوانی» مشهور بود. این میدان در تاریخ ۲۶ آذر ۱۳۵۶ با شمارهٔ ثبت ۱۵۱۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این میدان شامل بخش اصلی شهرداری، موزه پست و ساختمان قدیمی هتل ایران است که با برج ساعت خود به عنوان نماد شهر رشت شناخته می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی در منطقه چهار
  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی بر اثر باران در منطقه چهار 
  • پرواز پاراگلایدرها در آستانه روز ملی خلیج فارس
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر
  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج
  • ریزش و تخریب یک واحد مسکونی فرسوده در شهر یزد بر اثر بارندگی
  • تصویری از هشتاد سال قبل میدان شهرداری رشت
  • تصویری دیده نشده از هشتاد سال قبل میدان شهرداری رشت
  • ریزش سقف واحد مسکونی در آباده و حضور امدادگران
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده