Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین حیدری گفت: پس از حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان که موجب فوت تعدادی از هموطنان شد، وزارت کشور به معاونت امور عمرانی استانداری‌ها ابلاغ کرد برای جلوگیری از هرگونه حوادث احتمالی جلسه‌ای با حضور شهرداران، مسئولان اداره‌هایی مانند راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و بازرسی و دستگاه‌های نظارتی مانند دادستانی برگزار و بنا‌هایی که احتمال ریزش دارند و نا ایمن هستند شناسایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته شهردار بوشهر می‌گوید، پیش از این ابلاغ، در حوزه معاونت شهرسازی شهرداری این موضوع را دنبال کرده بودند و با تشکیل جلسه‌ای که با شهرداران دو منطقه بوشهر برگزار شده بود، ساختمان‌هایی که خطرآفرین هستند، شناسایی شده بودند.

او گفت: آماده‌ایم این ساختمان‌ها را با تصاویر در سیمای مرکز بوشهر به مردم معرفی کنیم؛ ساختمان‌هایی که شامل آپارتمان‌ها و مراکز خرید می‌شوند و محل تجمع خیلی از مردم هستند و لازم است که اطلاع‌رسانی صورت گیرد.

حیدری افزود: هم به فرماندار و هم به مدیرکل بازرسی، معاون امور عمرانی استاندار و رئیس کل دادگستری استان نامه می‌نویسیم و فهرست این ساختمان‌ها را اعلام می‌کنیم.

او گفت: آن چه وظیفه ماست این است که پیشگیری کنیم از هرگونه حوادث احتمالی. ما نباید منتظر باشیم که حادثه‌ای پیش آید و بعد دست به کار شویم. الان ماجرای متروپل آبادان که شکل‌گرفته بلافاصله همه دستگاه‌ها فعال شدند و جلساتی تشکیل می‌دهند، این خوب است، ولی انتظار است که با جدیت کار انجام گیرد. بعد از پلاسکو هم همین اتفاق افتاد، اما بعد کار رها شد.

شهردار بوشهر ادامه داد: این کارگروه برای پیشگیری باید همیشه فعال باشد.

حیدری گفت: به مالکان ساختمان‌های ناایمن که برخی از آن‌ها نیمه تمام هستند تذکر داده‌ایم، اما توجه نکرده‌اند و پای کار نیستند. این ساختمان‌ها برای مردم ما هم خسارات زیان باری در دراز مدت برای مردم به بار خواهد آورد.

او افزود: در شهرداری بوشهر با جدیت پای کار هستیم و تذکرات لازم داده خواهد شد و اخطار خواهیم داد.

شهردار بوشهر گفت: در بافت قدیم بوشهر اگر به مردم آموزش داده نشود و تذکر داده نشود به طور قطع مشکلاتی ایجاد خواهد شد.

حیدری چند ساختمان ناایمن را هم نام برد؛ پاساژ پور درویش، پاساژ پور زائر، ساختمان ابوشهر و عمارت ملک و خیلی از این عمارت‌هایی که در بافت قدیم است و خیلی از مجتمع تجاری که ناتمام مانده مواردی است که او از آن‌ها به عنوان جا‌های پر خطر که احتمال ریزش و مشکلاتی برای ساکنان و کسانی که در این مکان‌ها رفت و آمد دارند، خواهند داشت، یاد کرد.

او افزود: بالای ۳۰ ساختمان در حال ریزش در بوشهر شناسایی شده است، اما در مجموع ۱۲۰ ساختمان را شناسایی و در دسته‌های خیلی پرخطر، کم خطر و در حال ریزش طبقه‌بندی کرده‌ایم.

شهردار بوشهر گفت: می‌خواهیم این ساختمان‌ها را در سیمای مرکز بوشهر به مردم معرفی کنیم تا حواسمان باشد و برایشان تدبیری بیندیشیم.

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: متروپل آبادان ساختمان ناایمن شهرداری بوشهر ساختمان ها شهردار بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۶۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌ دولت سیزدهم درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح ها و لوایح بگذارند. آنها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی در گفتگو با ایسنا، افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره های قبل دولت ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کارهای اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899689

دیگر خبرها

  • خبر جدید وزیر صمت درباره واردات خودرو | مردم هم می توانند این خودروها را ثبت نام و خریداری کنند
  • فلاحت پیشه : هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران / سرنوشت پول های اختلاس شده هم مشخص نشد
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران /سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده مشخص نشده /ناکارآمدی دولت مقابل الیگارشی قدرت و ثروت
  • اندیشه‌ امام در عملیات وعده صادق نمود پیدا کرد
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • فیلم| آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر
  • علوم نظری و عملی در حوزه شهرسازی باید به‌روزرسانی شوند
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی